0246 - 602 50info@he-pebygg.se

En byggfirma med målare i Falun

Vår byggfirma och målare hjälper alla

Vårt företag, He-Pe Bygg AB, är ett ypperligt val, då man söker hjälp av en byggfirma i Falun eller dess omnejd. Förutom sedvanliga tjänster inom bygg och ombyggnad kan vi även hjälpa dig som behöver anlita kunniga, rutinerade, engagerade och pålitliga målare i Falun. Våra medarbetare och målare har kunskap om det allra mesta inom branschen, så du kan lita på att alltid kunna erhålla hjälp med det som du vill ha hjälp med inom måleri och bygg med mera. Om du söker ett företag, som arbetar metodiskt och målinriktat, så är vår firma, He-Pe Bygg AB ett mycket passande val. När vi åtar oss ett uppdrag, så försöker vi alltid att utgå från kunden och hans eller hennes behov, förutsättningar och önskemål.

Utnyttja ROT-avdraget

Du kanske har hört talas om ROT-avdraget. Om du inte har detta, så kan det vara bra att få reda på vad detta är, eftersom det ger dig möjlighet att få ett rabatterat pris i vissa fall. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att få rabatt på arbetskostnaden, när de anlitar ett byggföretag som vårt. Privatpersoner som anlitar oss och tar hjälp av våra erfarna målare får i skrivande stund 25 procents rabatt på all arbetskostnad. Om du är intresserad av mer information angående detta, så kan du höra av dig till oss på He-Pe Bygg AB. Vår byggfirmas experter kan hjälpa dig med att reda ut det som är oklart kring det här med ROT-avdrag.

Begär en offert

Alla som vill erhålla en offert av oss här på He-Pe Bygg AB har möjlighet till detta. Det är alltid fullständigt kostnadsfritt att begära en offert av oss. Vi tycker nämligen att det är bra, om du får fundera i lugn och ro kring vilka tjänster som du kan tänkas vilja beställa av oss. Vi vill inte sälja en tjänst till dig, om du verkligen inte vill ha den.

Vi vill kunna vara den byggfirma som du väljer allra först, då du söker ett företag med kunniga målare i Falun med omnejd,